4 redenen dat je een nieuwe website nodig hebt

1. Jouw website is ouder dan je aerobic outfit op zolder

Aerobics: vrouwen in kleurrijke pakjes en beenwarmers. In de jaren 80 was deze sport een ware hit. Is jouw website net zo oud of kun je in ieder geval het stof er vanaf blazen? Dan is het tijd voor vernieuwing.

Net zoals sommige sportkleding uit de mode raakt, veranderen onderdelen van een website ook in de loop der tijd. De ontwikkelingen gaan enorm hard. Daarom is het belangrijk om je website goed te beveiligen tegen hackers en up-to-date te blijven. Wanneer een website er verouderd uitziet, komt het namelijk minder betrouwbaar over.

 

2. Er komen geen inschrijvingen binnen

Een onaantrekkelijke website kan zorgen voor minder websitebezoekers. Geen websitebezoekers, betekent ook geen leads. Natuurlijk zijn er genoeg andere redenen. Denk aan een trage website of misschien ben je niet goed vindbaar in Google.

Gelukkig hoef je niet meteen een nieuwe website. Met een paar aanpassingen kunnen wij al zorgen voor meer bezoekers. Dat maakt het werven van nieuwe leden ook net wat makkelijker.

3. Geen tablet- en mobielvriendelijke website

Kom op, het is 2019. Als jouw website niet werkt op een smartphone of tablet dan kun je net zo goed de stekker eruit trekken. Want denk eens na. Waar bezoek jij de meeste websites mee?

Volgens dit onderzoek wordt de helft van alle wereldwijde webpagina’s weergegeven op mobiel. In 2018 was dat 52,2 procent, tegenover 50,3 procent in het voorgaande jaar.

Daarnaast heeft Google onlangs aangegeven dat websites die mobielvriendelijk zijn voorrang krijgen in de zoekresultaten. Is je website niet mobielvriendelijk, dan krijg je dus een lagere ranking in Google. Dus waar wacht je nog op?

4. Je wordt vaak gebeld met vragen over het lesrooster

Een website is tegenwoordig dynamisch. Dat wil zeggen dat er regelmatig iets verandert. Je update bijvoorbeeld maandelijks het digitale lesrooster of je blog met nieuwe artikelen.

Niet alleen jouw bezoekers hebben een reden om terug te blijven komen. Ook Google komt vaker langs om te kijken of er nog iets veranderd is. Dit zorgt ervoor dat je beter gevonden wordt.

Ga bij jezelf eens na wanneer je de laatste keer iets veranderd hebt aan je website. Wellicht is het een idee om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Dit hoeft niet direct een nieuwe website te zijn, maar we kunnen wel zorgen voor een optimalisatie van je huidige website.  

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>