fbpx

Meer leads

Zo helpen we jou aan meer klanten:

Je wilt meer klanten. Maar voordat een klant een klant is, is het een potentiële klant, een lead. Hoe bereik je die? Leads komen niet vanzelf. Als dat zo was, had je het nu druk met afspraken inplannen.

Brand New Leads helpt jou met online leadgeneratie. Zodat jij het straks écht druk hebt met afspraken plannen. Hoe doen we dat? Om te beginnen, bekijken we waar jouw doelgroep zit. Want daar moeten we zijn.

Dan kijken we wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Is dat een advertentiecampagne via Google of kunnen we beter inzetten op Facebook? Aan de hand van deze analyse maken we een concreet actieplan en starten we de campagnes.

De campagnes leiden bezoekers naar een landingspagina in de stijl van jouw bedrijf. Daar kunnen ze een contactverzoek doen. Of een informatie aanvraag. Of ze kunnen zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

De eerste stap is gezet: je ziet snel resultaat en merkt dat concreet geïnteresseerde klanten zich online melden. Maar dan?

Conversie

Leadgeneratie is één ding. Maar de volgende stap is misschien nog wel belangrijker. Conversie: het omzetten van leads naar daadwerkelijke klanten.

Wij kunnen de lead aandragen, maar het echte overtuigen moet van jou komen. Jij hebt de kennis, kunde en passie om over je bedrijf te vertellen. Om die lead te overtuigen dat jouw bedrijf de beste diensten biedt.

Dat kan het beste op een directe, persoonlijke manier. En wie kan dat beter dan jijzelf of jouw medewerkers? En dat hoeven jullie niet alleen te doen. Want we laten je niet los. We bieden duidelijke draaiboeken en trainingen waarmee je een professioneel proces inricht om van leads klanten te maken.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vul hier je gegevens in