fbpx
Meer leden

Meer leads genereren. Zo doen we dat:

Je wilt meer leden werven. Meer aanvragen voor proeflessen krijgen. Jouw club is tenslotte the place to be. Dat moeten meer mensen weten. Tijd voor online leadgeneratie. Maar zeg eens eerlijk: heb jij daar eigenlijk wel tijd voor?

Brand New Leads helpt jou. Met onze jarenlange ervaring in de sportbranche en specialistische kennis van internetmarketing zijn wij dé partij om dit van je over te nemen. Dan heb jij je handen vrij om al die proeflessen in te plannen.

Hoe pakken we dat aan?

We kijken eerst waar jouw potentiële nieuwe leden zich bevinden online. Want pas als we weten waar ze zijn, kunnen we ze op de juiste manier bereiken. Dan maken we een analyse van de beschikbare kanalen. En kijken wat werkt voor jouw sportschool. Misschien kunnen we Google Adwords inzetten of werken Facebook advertenties juist goed. Aan de hand van deze analyse maken we een concreet actieplan en gaan de campagnes lopen.

Via deze campagnes komen bezoekers op een speciale landingspagina terecht. Daar kunnen ze zich inschrijven voor een proefles, of een contactverzoek doen. De pagina richten we naar jouw wensen in.

Zo. Dat zit er op. Je krijgt in korte tijd veel meer aanvragen binnen. Precies wat je wilt! Maar hier houdt het niet op …

Van lead naar lid

Je wilt dat die mensen na de proefles ook daadwerkelijk lid worden. Daar helpen wij je ook bij. We bieden duidelijke draaiboeken en trainingen waarmee je een professioneel proces kunt opzetten om die leden binnen te halen. We zorgen dat jij weet op welke manier je die leads moet benaderen en wanneer je dat moet doen. Want wie kan er vol enthousiasme en passie vertellen over jouw club? Jij toch zeker?!  

Meer informatie

Vul hier je gegevens in